kinemaja

Filma me titra shqip

Fillimi


view:  full / summary

Never Beck Down 2

Posted on September 9, 2011 at 6:25 AM Comments comments (0)

Katër luftëtarë të përkatësive të ndryshme vijnë së bashku për të trajnuar

në bazë me një ish yll te MMA  dhe pastaj në fund të fundit duhet të luftojnë

njëri-tjetrin dhe me nje tradhtar në mes tyre

Shiko Online :

http://filmahd.com/neverbackdown2videobb.htm...

Read Full Post »

Never Beck Down 1

Posted on September 9, 2011 at 6:15 AM Comments comments (0)


Ne shkollen e tij te re, nje adolesh­ent rebel Jake Tyler eshte bere kar­rem i

nje klubi luftetaresh te rrugeve ne Back­yard Fight, ku ai gjen nje und­he­he­qes,

nje vet­eran i Arteve Mar­ciale te Perz­jera. Pasi ka marrë kër­cën­ime për

sig­ur­inë e miqve të ...

Read Full Post »

THE VETERAN

Posted on August 26, 2011 at 9:40 PM Comments comments (0)

Një ushtar i kthyer nga lufta në Afganistan zbulon një komplot që përfshin shërbimet e inteligjencës dhe t...
Read Full Post »

X-Men: First Class (2011)

Posted on August 25, 2011 at 3:05 PM Comments comments (0)

Në vitin 1962, Charles Xavier fillon një shkollë dhe më vonë një ekip, për njerëzit me aftësive mbinjerëzore. Midis tyre është Erik Lensherr, mikun e tij më të mirë … dhe të ardhmen djall.

Shiko Online :

http://www.megavideo.com/?v=R1P2TG9R

http://www.flvz.com/video/0fbd07215...

Read Full Post »

2012: Ice Age (2011)

Posted on August 25, 2011 at 3:00 PM Comments comments (0)

Nje bote e ngrire……Nje familje e ndare…..2012 ….Fundi i Botes

Shiko Online : http://www.megavideo.com/?v=JQBD5M69

http://videobb.com/video/DcJMZifuK3YF

http://www.royalvids.eu/tt/4e2dbb06210c2

Empire of Assassins (2011)

Posted on August 25, 2011 at 3:00 PM Comments comments (0)

Një burrë është gati për hakmarrje pas një ngjarjeje që i ndryshon jeten duke i shkatërruar familjen. Pas shumë vitesh përgaditjesh ai tashmë kërkon drejtësi..

Shiko Online :

http://www.megavideo.com/?v=0KXEUQE4 ,

http://videobb.com/video/3kJTFRNES50e

...
Read Full Post »

Mars Needs Moms (2011)

Posted on August 25, 2011 at 2:55 PM Comments comments (0)

Një djalë i ri i quajtur Milo. Ai fiton një vlerësim të thellë per nëna e tij, pasi Marsianët vijnë në Tokë për të marrë mamanë e Milos.
Shiko Online : hhttp://megavideo.com/?v=E7KJKE3U ,
http://v...
Read Full Post »

Captain America: The First Avenger (2011)

Posted on August 25, 2011 at 2:50 PM Comments comments (0)
Pasi u konsiderua i paaftë për shërbim ushtarak, Steve Rogers, vullnetar për një projekt hulumtimi top sekret e kthen atë në Kapitenin Amerikë, një superhero të dedikuar për mbrojtjen e idealeve të Amerikës.
Shiko Online : http://megavideo.com/?v=...
Read Full Post »

Red Riding Hood (2011)

Posted on August 25, 2011 at 2:45 PM Comments comments (0)

Vendosur në një fshat mesjetar që sulmohet nga nje njeri-ujk, një vajzë e re bie me dashuri me nje druvar jetimë, por pa kënaqësinë e familjes së saj.

Shiko Online ; http://megavideo.com/?v=WEDL0DPQ ,

http://videobb.com/watch_video.php?v=miMtpwD2NFh3

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Posted on August 25, 2011 at 2:40 PM Comments comments (0)

Harry, Roni dhe Hermiona kerkojne per horkrukset e mbetura te Voltemordit ne menyre qe te mund te shkaterrojne lordin e erresires pergjithmone.

Shiko Online : http://videobb.com/watch_video.php?v=mU9tREYq4Gyu,

http://www.movshare.net/video/4e3f48b0b6662


Rss_feed

Recent Videos

No recent videos

Powered by Webs

Google Translator

Facebook Like Button

Countdown Clock